Ответы и задания для 9-11 класса British Bulldog 2020

Автор

ПОДЕЛИТЬСЯ

Ответы и задания для 9-11 класса на все 60 заданий конкурса по английскому языку British Bulldog 2020 (британский бульдог), официальная дата проведения конкурса British Bulldog в 2020 году: 15.12.2020-16.12.2020 (15-16 декабря 2020 год).

Ссылка для скачивания всех заданий, аудио и ответов в PDF: скачать

British Bulldog 2020 ответы и задания для 9-11 класса (полные ответы выше):

British Bulldog 2020 ответы 9-11 класс

1)How old is Anna Morrison?

Ответ: 16

2)What did she do? She … something for students.

Ответ: invented

3)What did she call it? … Box.

Ответ: Memory

4)What is the aim of this invention? To help students … .

Ответ: learn things

5)What gave rise to its creation? Anna … to learn Spanish words.

Ответ: was happy

6)What is her invention like? It’s a … .

Ответ: computer programme

7)How does the invention work? It … .

Ответ: repeats information in different ways

8)How did Anna feel at first after having created the Box?

Ответ: Proud

9)What did Anna do to improve her invention? She … .

Ответ: made a video demonstration

10)What do many teachers do for other people to learn on this site?

Ответ: Add facts

Read the story and answer the questions There was once a young student who was in love with the daughter of a Professor. The girl told the student that she would only dance with him at the Prince’s ball if he brought her red roses. Unfortunately, the student had no roses in his garden. While he was crying, a nightingale heard him and felt sorry for him because she believed that he was a true lover. She decided to help him, and flew to a rose tree, but the rose tree had only white roses. Another rose tree had only yellow roses. At last she found the rose tree which grew red roses, but this year it didn’t have any roses.

The nightingale begged the rose tree to tell her how to get a red rose. Reluctantly the tree explained that she would have to kill herself by pressing against a thorn while singing. After a moment’s thought the nightingale decided to do this. At night the nightingale sang the songs pressing against a thorn until she died. The next day the student found the red rose and rushed to the Professor’s house. The girl, however, was more impressed by jewels than by the poor student’s flower, besides the latter didn’t match her dress. Disillusioned, the student went home and returned to his books.

11)Who fell in love with a young girl?

Ответ: A student

12)What event was going to take place?

Ответ: A meeting

13)On what condition would the girl dance with her admirer? If he gave her a … .

Ответ: red flower

14)Who decided to help the admirer?

Ответ: A bird

15)Why did the well-wisher want to help? Because … .

Ответ: it was true love

16)What did the student find the next day?

Ответ: A red rose

17)What was the price for a red rose?

Ответ: The well-wisher’s life

18)Which present did the girl appreciate more?

Ответ: Jewels

19)What did she do with the flower? She … .

Ответ: wasn’t impressed by it

20)What did the student do? He … .

Ответ: continued studying

Смотрите также на нашем сайте:

ВСЕРОССИЙСКИЕ олимпиады 2017-2021 задания и ответы

guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments